Jippii, tännekkään kirjottanu vuosiin, sorgemorge. Mutta enivei,

35 päivää. Sitten Maikki tulee Englannista Suomeen. Aatelkaa. Jätkä tuhlaa öö, yli 300 euroa nähdäkseen minut. Crazyy. Plus, se hankki miulle t-paidan, sellasen pinkin, koska se on sen lempiväri ja se on vähän homo. Nojuuei. MUTTA, minun pyynnöstäny se kokeili sitä paitaa. Se oli siis kokoa S ja Maikin koko on L, joten se oli pinkki sekä tiukka sille. Se näytti vähän homohtavalta. Sit sain härskejä mielikuvia siitä ja sen veljestä. Ne on muuten hauskoja tyyppejä.

Sekä tänään on 28. päivä tätä kuuta, mitä kuuta lie, on siis Snaipperssonin synttärit, jeejee. Jätkä on 20. Se tosin varmaan esti miut tai tappo ittesä, ku ei oo näkyny online pitkään aikaan. No, kahteen päivään, mut se on nörtti hei, se on aina paikalla.

No mutta kuitenkin. Mitäs minulle kuuluu. No ihan paskaa, kiitos kysymästä. On taas ollut niin vitun nagstinen ja paniikkikohtauksinen ja stressinen kausi etttäääh. Nagstnagst. Sit tuntuu että haluu eroon kaikista. Otan yliannostuksen unilääkkeitä ja oon viikon koomassa, jeejee.

Sitten koulu. Nooh, minäpä järkevänä tyttönä tietysti lintsaan ainakin tunnin viikossa. Epäilyttävääkö? Äitiltä menee hermot kun se joutuu valehtelemaan opettajille ja muutenki masentunu, että jeejee. Oon hyvä katos masentamaan ihmisiä. Ekaks tyypit tutustuu miuhu, sitne on sellai että ne ostaa miulle talon ja kaikkee, sit kolme kuukautta ja TA-DAH, he ovat valmiita tappamaan itsensä, ku ovat niin masentuneita. What the hell is wrong with me?!

No mitä vittua minä tänne noita vanhoja juttuja selitän, Thuke on varmaan ainut joka tätäki lukee, että, joo terve, se tietääki jo nuo.

No kuitenkin, hehehehe, haluun selittää.

Sitten meillä on joku vitun yläasteen viimenen hissan koe ens maanantaina, pitää saada vähintään ysi, ku viime kokeesta tuli joku viis miikka, hupsista, ku jää päättötokariin numero, jäiks. No oon kirjottanu jotain vitun hissan juttuja koko päivän ja ainut mikä on mielessä on että jalopeura ei oo peura, vaan se on leijona. (Jos et usko, tsekkaan vaikka wikipediasta tai googlesta)

Nytkin haluan nukkumaan, Maikki tulee töistä tunnin päästä jaja, jotenki vaan en halua puhua sille. Johtunee nagstisuudestani. Olenpa paska ihminen. Muttajuu, yritinki saaha unta, mut vitut siitä mitään tullu. Nagstataampa viellä lisää.

Kixkixkix, Adam Grontiermikälie on söpö ja sillä on kiva ääni. Hihi, pitäähän sitä joskus vähän jotakuta ihkuttaa.

Enivei, lisää minusta, koska olen niin paras. Mitäsmitäs. Jokin hyvä asia mikä miulle on tapahtunu.. Hmm.. Joo, en ees keksi mitään, oonko hiukan emolapsi :( No en ole, ööö. No en ees keksi mikä minusta ei tekis emoa. Sniff. *cries*

ÄÄÄ, HALUUN NUKKUMAAAN. Niko latas mun koneelle tuliketun, jeejee ^^