Noniin. Enpäs oo tänne kirjottanu aikoihin. Rawr, en oo kyllä mitään ihmeellistä tehny. Härskeilly koneella kaikkien 18-20-vuotiaitten ulkomaalaisten pervojen kanssa. Niinkuin aina. Eilen kyllä tein läksyt! Siis oh our god, tein läksyt. Varmaan eka kerta koko lukukautena, ku tein jotain muutaki ku enkun läksyjä. No mut nyt saan 100-200 euroo, jos saan kokeesta kympin, ni kannattaa niitä tehä. ;> (lololol, käyks kateeks)

Nyt on torstai, koulupäivä on ohi eli siis kohta alkaa viikonloppu. Suunnitelmana ois mennä Thukelle, ja sit tehään siel kaikkee mukevaa. Muhaha. Meillä on jo suunnitelmatkin, mutten kerro niitä, koska oon ilkee, muhaha. No ihan ku tätä joku muu lukis ku Thuke, ja se jo tietääki ne -.-'

Enivei, Timo perui sen asuntokaupanki. Vittu. Eli en ehkä pääse muuttamaan sittenkään keskustaan, enkä pääse mein ihanan thukeduun kanssa samaan kouluun, jumitan vaan täällä ja nagstaan. Ranteet auki. Nagst.

Mutta! Meidän Maissipoijka ei oo ollu mesessä kunnolla piiitkään aikaan. Alkaa olla jo ihan ikävä. Yyh. ;( 

Sit muuten hävetti vähän tässä yhtenä päivänä. Yhen kaverin kaveri jutskaili mulle vähän mesessä, sellane ubernero, jonka kanssa tuntee muutenki ittesä tyhmäks, ni se puhu jotain skandinaviasta, ni meikä tokasee että ei mitään hajua missä se on. -.-' No siis maantietohan mulla oli kutonen, mut oisin ees ton voinu tietää..

Sit taas mein ärsyttävä Iimou Chris oli kiva<3 Mut sitse muuttu taas takas ärsyttäväks. Sitse kehuili miuta. Ja vertas miuta Playstation kolmoseen. Oon kuulemma parempi ku Playstation kolone. :D Vitsit oon paras..

...Çhrìstòphèr... sanoo:
it's awesome.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
but not as awesome as you.
Nanja sanoo:
i'm not awesome.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
i think you are.
Nanja sanoo:
aw, thanks.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
lol.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
want to see it again?!

Sittensitten! Sain Three Days Gracen levyn. <: Se on kiva. I must be running out of luck, 'cos you're just not drunk enough to fuck<3 Rawrr.

Tajusin muute just, et kirjotin viimeeks tänne viime vuonna, hiihaa! (Outoa naurua, zomg)

Tänne tulee taas pitkä stoori kaikkee turhaa, mutta ei se mitään!

Sit uutisissa tuolla jossain oli et kaksoset oli menny keskenään naimisiin. Ne oli erotettu synnytyksessä, joten ne ei siis tienny olevansa kaksosia. Vähän varmaan ollu kamalaa, ku harrastanu varmasti seksiä keskenäänki jne, sit paljastunu et ovat kaksosia ;> Kiva keskustelu meillä siitä muuten iimou Risun kanssa.

..Çhrìstòphèr... sanoo:
if it was me and my twin sister i would remain married to her.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
wouldn't you?
Nanja sanoo:
nah.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
you already had sex...
...Çhrìstòphèr... sanoo:
well, i guess i wouldn't.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
but i would still do her and stuff.
...Çhrìstòphèr... sanoo:
and i could tell everyone i did my twin sister.

:D

Mutta juu, siinäpä se, minä lähen OPISKELEMAAN, lol.