Juu. Päätin sitten aloittaa blogien kirjoittelemisen. Yleisön pyynnöstä. No hehheh, itse kyllä halusinki. Tulla valittamaan tänne kaikkee angstista. Kun muut ei enää jaksa kuunnella mua. Hehe.

No kuitenki. Tänään en oo kovinkaan paljoo angstaillu, tietty vitutta päivällä hieman ku Herra Maissi ei vastannut mesessä miun tervehdykseen. Ennen se oli niiin sulonen ja kiltti ja nyt se ei enää edes puhu mulle ;_; Ja se on muutenki ihan outo, ei siitä ota selvää. Tosin saattaa johtua siitä että se sai Halo kolmosen just, mutta enpä nyt tiiä.. Tuskin se siitä, se on vaan kyllästyny miuhun. ;_; Nyyh.

Mutta sitten, tutustuin vähän paremmin tähän meidän äidin uuteen miesystävään. Hän oli vähän kännissä, mutta ei se haitannu. Nauroin sen jutuille. En oikeestaan silleen edes pidä siitä, se on vähän... öö, outo, mut se on rikas, ni haitannookos tuo jos meirän äitin kanssa seurustelee, heh. Äskenki se lupas että ostaa miulle web-kameran ja että saan pidennetyn joululoman. Voitas lähtee sinne Ranskaan, kun sillä on huoneisto siellä. ;)

No muttah. Tänään ei oo paljoo muuta tullu tehtyä. Huomenna ois bilsan kokeet, koealue vaan neljä kappaletta, mut ei yhtään jaksais keskittyä lukemiseen. Ja koulussa pitäis numeroita parantaa, ku ne on vähän laskenu ja lukioon haluaisin mennä.

Koulu ei kyllä yhtään kiinnostais just nyt. Nytki kauhistuttaa ajatus että huomenna on maanantai ja edessä pitkä viikko koulua. Taino eihän se opiskelu nyt niin kauheeta ole, on kiva oppia uutta ja varsinki enkun haluaisin oppia kunnolla, mutta kun on tällänen kiva juttu nimeltä agorafobia (eli siis julkisen/avaran paikan kammo) ja luultavasti paniikkihäiriökin ja koulussa ei oo yhtään ystävää (ainut ystävä jonka omistan on ihan eri koulussa) niin kiva siellä sitten olla. Sitte tuntuu pahalta, jos on jotain paritehtäviä ja kaikki valitsee parin, ni jää ihan yksin. Ei kivaa.

No mutta. Nyt vois mennä chattailee jonnekki, ku tuo Thuksukin niin tekee. Ens kerralla sit vähän pitempi blogi, enemmän ehkä mielenkiintosempaa asiaa, tää oli vaik joku testaus vaan.